Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 05 juni, 2019

Brigit Strijbos Fotografie & The Perfect Wedding

Met trots willen wij laten weten dat wij zijn aangesloten bij The Perfect Wedding!

TPW is een platform voor aanstaande bruidsparen waar zij alles kunnen vinden voor een perfecte trouwdag. BS Fotografie mag hier als trouwfotograaf niet ontbreken. Wij gaan verder dan alleen bruidsparen informeren uit de regio Veldhoven Eindhoven en de Kempen, wij worden zichtbaar voor alle bruidsparen in Noord Brabant. Wij informeren over onze mogelijkheden als trouwfotograaf en laten recente voorbeelden zien van onze trouwfotografie. Bij interesse nodigen wij bruid en bruidegom graag uit voor een vrijblijvend gesprek in de studio van BS Fotografie om kennis te maken. Als huwelijksfotograaf zijn wij benieuwd naar jullie wensen en kijken samen wat wij hierin kunnen betekenen. Wij stemmen trouwfoto, trouwalbum en verdere mogelijkheden altijd af op de wensen van onze bruidsparen. Iedere trouwreportage is uniek en wordt met zorg samengesteld. Hierbij letten wij erop dat het aansluit bij de uitstraling van het bruidspaar en hun huwelijksdag. Wij maken een offerte op maat waarna het bruidspaar beslist of wij trouwfotograaf mogen zijn op hun trouwdag.

Brigit Strijbos Fotografie gaat uit van een fijne samenwerking met The Perfect Wedding, en hoopt op deze manier vele aanstaande bruidsparen te vinden en voorzien van hun perfecte trouwreportage.

#trouwen #trouwfotograaf #huwelijksfotograaf #eindhoven #veldhoven #dekempen #brabant # bsfotografie #theperfectwedding #samenwerking #trouwfoto #huwelijksfoto #bruidspaar #trouwreportage #trouwalbum #huwelijksreportage #trouwboek #persoonlijk #uniek #betrokken