Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 07 februari, 2022

HELP, IK BEN NIET FOTOGENIEK!!

HELP, IK BEN NIET FOTOGENIEK!!

“Ik sta nooit mooi op de foto” is onze meest gehoorde zin. Heb jij daar ook last van en zie je op tegen officiële fotomomenten? Geen zorgen hoor, deze last nemen wij graag van je schouders.

BRUILOFT: Het is ons werk om opmerkzaam en scherp te blijven. Om de juiste momenten te pakken en een realistisch, gedetailleerd en compleet beeldverslag van jullie dag te maken. Wij helpen onze bruidsparen op de momenten dat het voor hen ongemakkelijk voelt met handige tips en een beetje gezelligheid van ons. Die camera? Die zie je binnen 10 minuten niet meer, beloofd! Wij maken mensen niet mooier maar laten het mooie van de mens zien, dat is onze kracht.

STUDIO & LOCATIESHOOTS: Een studio of locatie fotoshoot is altijd gepland en misschien iets moeilijker om spontaan in te vullen. Wij vinden het belangrijk om ongedwongen en op een gezellige manier te werk te gaan. We zetten je niet stijf neer maar laten je op een heel natuurlijke en ontspannen manier deel nemen aan de reportage. We geven tips en helpen je mee. Het enige wat wij vragen is om ons te vertrouwen.

BEDRIJVEN: Het is makkelijk om bij een bedrijfsreportage gebruik te maken van modellen die ervaring hebben met fotografie. Persoonlijk vind ik het mooier om met de mensen uit het bedrijf te werken. Op deze manier komen foto’s realistischer over en ademen ze de echte sfeer van het bedrijf uit.

Heb je vragen of wil je meer weten? Bel, mail of maak dan een vrijblijvende afspraak bij Brigit. Je kan dan al je vragen stellen en we spreken de mogelijkheden door. Aan de hand van jullie voorkeuren maken we een offerte op maat waarna jullie beslissen of je ons als fotograaf wil boeken.