Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 17 januari, 2022

Hoe lang van tevoren moet je een trouwfotograaf vastleggen?

Bruidsparen boeken hun trouwfotograaf meestal tussen de 18 en 6 maanden voor de bruiloft. Heel wisselend dus. Als eerste worden de ceremonie en de feestlocatie vast gelegd en daarna wordt de zoektocht naar de geschikte fotograaf over het algemeen al gestart. De beschikbaarheid van een trouwfotograaf is afhankelijk van de populariteit van de datum, de maand waarin je gaat trouwen en de dag waarop het huwelijk plaats vindt.

Een datum met bijzondere cijfers is gewild om op te trouwen. Het is raadzaam om deze tijdig te reserveren. De datum 23-03-2023 is bijvoorbeeld zo’n datum.

Mei t/m september zijn de meest populaire maanden om te trouwen. Hier binnen is de kans groter dat de datum al snel bezet is. Daarbuiten is er meer kans dat jullie datum nog vrij is.

De meeste bruidsparen willen op een vrijdag of zaterdag trouwen. Ook de woensdag voor hemelvaart is een gewilde dag om elkaar het ja-woord te geven.

Als je een bepaalde fotograaf in gedachten hebt is het aan te raden niet lang te wachten met reserveren. Dat voorkomt teleurstellingen.

Heeft jullie gewenste trouwdatum een combinatie van bovenstaande punten? Dan adviseren wij tijdig te boeken. Het blijft altijd een specifiek zoekplaatje. Bij BS Fotografie werken we met een vast team fotografen dus we kunnen meerdere bruidsparen op hun trouwdag voorzien van mooie plaatjes. (Hiermee bieden wij ook meteen een gelijkwaardige fotograaf als back up op je trouwdag). Het fijne van ons team is dat je bij ons meer kans hebt dat jullie datum nog beschikbaar is.

We horen vaak dat aanstaande bruidsparen het lastig vinden om online de juiste fotograaf te vinden. Bruidsparen zien door de bomen het bos niet meer. Het kan daarin helpen om een bruidsbeurs te bezoeken. Hier kan je zonder verplichtingen kort kennis maken met o.a. fotografen en hun producten. Op www.alwaysforever.nu vind je data en kleinschalige gemoedelijke trouwbeurzen.

Heb je vragen of wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Brigit. We reserveren jullie datum zonder verdere verplichtingen tot na een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen jullie al je vragen stellen en laten wij onze mogelijkheden zien. Aan de hand van jullie voorkeuren maken we een offerte op maat waarna jullie beslissen of ons als trouwfotograaf wil boeken.