Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 12 april, 2022

Hoe ziet een gemiddelde dagindeling er uit op een bruiloft?

HOE ZIET DE GEMIDDELDE DAGINDELING ER UIT OP EEN BRUILOFT?

Natuurlijk is iedere bruiloft uniek en afgestemd op de persoonlijke wensen van het bruidspaar. Maar gemiddeld genomen past het dag gedeelte van een bruiloft voor de fotograaf binnen 6 uren. Je kan het grofweg indelen in de volgende onderdelen (de volgorde kan natuurlijk wisselen per bruiloft):

AANKLEDEN: Wij starten onze dag meestal bij het laatste stukje van het opmaken & aankleden. Meestal legt de kapper of visagiste de hand aan de laatste details bij de bruid. Wij maken sfeerbeelden in en om huis en zodra de jurk aan gaat voel je de spanning toenemen. Nu wordt het echt!!

FIRST LOOK: De first look is een van mijn favoriete momenten van een huwelijksdag. Het blijft prachtig om de betoverende gezichten te zien van onze bruidsparen als de deur open gaat. Bruidjes die sprankelen van top tot teen en de bruidegom die glimt van trots…iedereen op zijn allermooist. De stralende gulle glimlach op de gezichten van jullie gasten…I love it!!

LOCATIEFOTO’S: Na de ohh’s en de ahhh’s van jullie aanwezige gasten gaan we op weg voor de fotoshoot. Wij helpen onze bruidsparen als ze zich ongemakkelijk voelen. We geven tips maar laten jullie wel jezelf zijn. Poseren doen we liever niet. We fotograferen ongedwongen en maken vooral plezier samen. Binnen 10 minuten ben waarschijnlijk onze camera vergeten.

CEREMONIE: Het grote moment is daar. Hier draait het allemaal om. De spanning stijgt wederom. Bewonderende blikken, traantjes die rollen en misschien word je door je vader of moeder begeleid tijdens je entree. Voor ons een moment van opperste concentratie om alles perfect in beeld te brengen. Het ja-woord, de kus, lieve blikken die worden gedeeld. De reacties van jullie gasten niet te vergeten.…wij hebben zo ons eigen feestje op een bruiloft!

FELICITEREN, TAART, TOOST: De spanning is eraf. Het officiële stuk van de dag zit erop. Gasten komen feliciteren, je brengt een toost uit en de taart wordt gesneden. Gezellig samenzijn met je gasten. Wij maken een mooie sfeerimpressie van het geheel. Uiteraard zijn jullie de hoofdpersonen voor onze fotografie. Maar hoe leuk is het als we de sfeer & gezelligheid met jullie gasten ook vastleggen?

GROEPSFOTO’S: Tussendoor is er meestal een moment waarop de groeps-, en familiefoto’s worden gemaakt. Daarna is het vaak tijd voor jullie om verder te feesten en een mooi moment voor ons om te vertrekken.

Over het algemeen heb je op deze manier een complete impressie van jullie trouwdag. Aanvullend fotograferen tijdens het diner en feestavond kan natuurlijk ook. De keuze is aan jullie. We bespreken alle mogelijkheden door tijdens een gesprek in onze studio.

Heb je vragen of wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Brigit. We reserveren jullie datum zonder verdere verplichtingen tot na een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen jullie al je vragen stellen en laten wij onze mogelijkheden zien. Aan de hand van jullie voorkeuren maken we een offerte op maat waarna jullie beslissen of ons als trouwfotograaf wil boeken.