Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 25 april, 2023

THE FIRST LOOK


The first look is een van onze favoriete momenten bij een huwelijk. Niets is zo speciaal als het moment waarop je elkaar voor het eerst ziet. Het gaat meestal samen met (gezonde) spanning en emoties. Sta er dus even bij stil hoe je dit wil doen want dit moment verdient bij uitstek een plan van aanpak! Als je vooraf aan de bruiloft een plan maakt dan geeft dat op de grote dag houvast.

Denk bijvoorbeeld na over de plaats waar het gaat gebeuren. Het aanbel moment bij de voordeur wordt nog steeds het meest gebruikt. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: in de tuin of een mooi park, , op de trouwlocatie of soms zelfs tijdens de trouwceremonie. Denk hierbij ook na over de mogelijkheden met de jurk. Een afdaling van de trap klinkt heel mooi maar met een grote jurk kan dat stressvol worden.

Daarnaast kan je van tevoren al invullen wie waar staat en hoe je elkaar benaderd. Wordt je begeleid door iemand? Lopen jullie naar elkaar toe? Zien jullie elkaar meteen of draait de bruidegom zijn bruid om? Er zijn veel mogelijkheden en combinaties te bedenken en ze zijn allemaal goed, zolang het voor jullie een moment wordt om nooit te vergeten.

Dan volgt de vraag met wie je dit moment wilt delen. Hou je het klein en intiem met z’n tweeën of mogen (een selecte groep) familie en vrienden meegenieten? Of kies je ervoor om het moment, samen met de ohhh’s en ahhh’s van alle dag gasten te delen? Weeg de voors en tegens goed af, het zou jammer zijn als the first loook niet de aandacht krijgt die het verdient. Zorg dat je geen spijt krijgt door er niet over na te denken.

Spreek jullie wensen ook door met de trouwfotograaf. Hoe beter de fotograaf op de hoogte is, hoe beter zij hun standpunt kunnen bepalen om het bijzondere moment optimaal te fotograferen!

Als allerlaatste: vergeet niet te genieten!