Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 08 april, 2019

Trouwfotograaf

Voor Brigit Strijbos Fotografie blijft het iedere keer een feest om fotograaf op een bruiloft te mogen zijn. Wij verzorgen spontane trouwfoto's en maken voor ieder bruidspaar een unieke trouwreportage. Ben je nog op zoek naar een trouwfotograaf? Tijdens een vrijblijvende afspraak nemen we jullie wensen door en laten wij onze trouwalbums fotosliders en andere mogelijkheden zien. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte voor fotografie op jullie bruiloft.

Bij ons krijg je inspraak in keuze van fotograaf voor jullie huwelijk. Kijk op onze website welke fotograaf van BS Fotografie het beste aansluit bij jullie. We kunnen, geheel vrijblijvend, een optie op jullie trouwdag en voorkeur van fotograaf zetten. Mijn fotografen zijn met zorg geselecteerd en hebben hun praktijkervaring bij mij opgedaan. Zo kunnen wij de kwaliteiten van BSFotografie waarborgen en...niet onbelangrijk...op deze manier beschikken wij ook altijd over een goede back-up of 2e fotograaf voor jullie trouwdag.

Als trouwfotograaf zijn wij vaak werkzaam in Eindhoven Veldhoven maar ook daarbuiten zijn wij veelal werkzaam als huwelijksfotograaf. Van Tilburg tot 's-Hertogenbosch en verder. Kies je voor een trouwreportage in de natuur of wil je trouwfoto's in een stoere industriële omgeving? Of vind je het lastig om een mooie locatie te vinden voor jullie trouwfoto's? Wij delen graag onze ervaringen om de juiste keuzes te maken die aansluiten bij jullie wensen voor een perfecte bruiloft. Als trouwfotograaf komen wij op vele prachtige locaties. In de Kempen van Eersel naar Reusel tot Hilvarenbeek zijn erg mooie locaties voor trouwfoto's. En ook in het gebied van Oirschot Best en Oisterwijk kennen wij de mooiste locaties als trouwfotograaf. En vergeet Helmond Nuenen Vught en Boxtel niet voor schitterende trouwreportages.

Interesse? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. We zien jullie graag in onze studio om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Groet Brigit