Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 14 maart, 2023

Trouwlocaties

Wij krijgen regelmatig de vraag van aanstaande bruidsparen of wij mooie trouwlocaties weten om de bruiloft te vieren. Als trouwfotograaf komen wij immers op de mooiste plekjes. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden in trouwlocaties. De ene biedt bijvoorbeeld een volledig arrangement waar je de hele trouwdag kan vieren. De andere is alleen voor ceremonie en receptie geschikt.

Maar waar let je op bij je zoektocht naar de perfecte omgeving voor je huwelijk? Wat is belangrijk voor jullie? Wil je een romantisch kasteel of klooster, een feestlocatie in de bossen of locatie met grote tuin? Een industriële setting, trouwen aan het water of liever lekker dichtbij huis, zodat iedereen op de fiets kan komen? Of vind je het belangrijk dat je de hele trouwdag op dezelfde plek kan blijven, voor de ceremonie, fotoshoot, diner en feest? Voor ieder huwelijk is er iets moois te vinden.

Hieronder delen wij locaties uit onze omgeving waar wij regelmatig komen als trouwfotograaf. Misschien zit er iets leuks voor je bij!

Trouwen op het mooiste plekje in Veldhoven? Neem dan eens een kijkje bij Museum ’t Oude Slot. Je rijdt over de brug naar de binnenplaats, kan trouwen in de tuin aan de rand van de gracht of binnen in de trouwzaal. Ook voor een mooie locatieshoot en familiefoto’s zijn hier volop mogelijkheden. Feesten kan hier niet, taart aansnijden met een kop koffie of drankje wel.

Heerlijk eten, drinken en gezellig feesten op zijn Brabants kan bij Hoeve 1827 in het buitengebied van Oirschot. Je kan trouwen op het royale terras en de zaal is gevestigd in de vroegere schuur met houten constructie en royale dansvloer. Leuke, gezellige en gepassioneerde mensen.

Trouwlocatie Kloosterhotel la Sonnerie in Son en Breugel is een stijlvolle locatie. Het wordt gerund door een enthousiaste familie. Zij staan garant voor persoonlijke aandacht voor hun gasten, beschikken o.a. over een Kapelzaal, Kapeltuin, feestzaal en je kan met gasten blijven slapen in het hotel.

De Watermolen van Opwetten in Nuenen mag niet ontbreken in deze rij. Hier kan je de mooiste dag van je leven vieren van A tot Z. Je kan trouwen in de Oliemolen of buiten aan de waterkant. Op de eerste verdieping kan je heerlijk dineren terwijl je uitkijkt over de Dommel. Via een kleine dijk loop je naar de landerijen achter de Watermolen voor de mooiste foto’s!

De Mispelhoef in Eindhoven is een monumentale boerderij met meerdere sfeervolle zalen en een mooie vijvertuin met prieel. Wij komen hier regelmatig en de verzorging is altijd top. Personeel is heel vakkundig en enthousiast, ze weten precies waar ze mee bezig zijn en wat ieder bruidspaar nodig heeft. Mispelhoef beschikt ook over een bruidssuite op het terrein.

Verscholen midden in de bossen in Goirle vind je op een eeuwen oud landgoed Klooster Nieuwkerk. Prachtige locatie voor een bruiloft. Je kan er trouwen in de boomgaard of in de open schuur. De aankleding en verzorging is top!

De prachtige bossen en de Sonse Heide rondom Boshuys Best in Son en Breugel lenen zich uitstekend voor mooie trouwfoto’s. Ze beschikken over ceremonieplekken in het bos en in het Buitenhuys is buiten naar binnen gehaald. Zeer zeker de moeite waard om te gaan kijken.

Meneer van Eijck Oisterwijk ligt prachtig centraal, midden in de bossen van het Brabantse Oisterwijk. Van een unieke ceremonie op het terras aan de rand van het bos tot een zalig diner en superfeest in de sfeervolle zaak. Na afloop hoef je niet naar huis maar kan je blijven slapen in het hotel.

Op Landgoed Kasteel Geldrop kan je elkaar het ja woord geven in de boomgaard, onder eeuwenoude bomen, in het kasteel of in de zaal van de Kasteelhoeve. Ook beschikken ze over een sfeervolle orangerie. De tuinen zijn prachtig en er zijn heel veel mogelijkheden voor de mooiste foto’s. Een feestje voor ons als trouwfotograaf om hier te komen.

Op de grens van de Oirschotse heide en in het buitengebied van Wintelre vind je D’n Hut. Een prachtige landelijke omgeving, met mooie feestzaal gelegen aan een grote vijver. De feestzaal kan in 2en worden verdeeld als je met een kleiner gezelschap bent. En ze hebben een grote speeltuin voor kinderen.

Innesto in Asten is gevestigd in een oude boerderij die recentelijk is gerestyled. Een prachtige locatie met de sfeer van vroeger en waar de oude elementen bewaard zijn gebleven. Gelegen in het groen en erg mooi voor een bruiloft.

Midden in recreatiegebied Aquabest kan je trouwen en feesten bij Beachclub Sunrise Best. De ceremonie kan op of aan het water. Je kan een stukje van de Beachclub reserveren voor je huwelijk.

Op landgoed de Grote Beek in Eindhoven vind je de stoere locatie van het Ketelhuis. Prachtig, stoer en industriële setting met grote raampartijen en een zwevende brug.

In het centrum van Helmond kan je trouwen in Kasteel Helmond. In de middeleeuwse burcht omringd door water en mooie kasteeltuin kan je trouwen, trouwfoto’s maken en het biedt mogelijkheden voor een receptie.

Van ceremonie t/m diner/BBQ kan je terecht bij Akkerzicht in Bladel. Met hun super mooie en romantische orangerie en eikenhouten overkapping zijn ze de moeite van een bezoekje meer dan waard.

Trouwen in een kasteel is de droom van ieder meisje. In Sint Oedenrode staat het sprookjesachtige Kasteel Henkenshaege. Met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Tijdens de ceremonie kunnen de gasten zitten op de daarvoor geplaatste plateaus aan de gracht.

Als laatste Kasteel de Haar, dit is het grootse kasteel van Nederland en ligt vlak buiten Utrecht. Het heeft alles wat je van een kasteel verwacht: torens en transen, grachten, poorten en ophaalbruggen. En de kasteeltuin is immens groot. Hier waan je je in een sprookje!

Bovenstaande impressies zijn onze ervaringen bij deze bedrijven. Neem voor meer informatie een kijkje op de betreffende websites of neem contact op met het bedrijf van je keuze. Veel plezier bij het vinden van de juiste locatie en de voorbereidingen van jullie huwelijk!!