Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL
Geplaatst op 01 februari, 2022

Wat kost een trouwfotograaf?

Ons uitgangspunt is om voor iedereen en ieder budget iets moois te maken. Er zijn vele mogelijkheden in meerdere prijsklassen. De prijs is afhankelijk van jullie wensen, het aantal uren fotografie & het type trouwalbum. Op onze pagina “tarieven” zie je de inhoud van enkele pakketten. Onze meest populaire pakketten variëren tussen de €1495 en €1795.

Keuze & budget: Tijdens een informatiegesprek kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn binnen jullie budget of kijken wat de prijs is van het pakket van jullie keuze. Er wordt altijd een offerte op maat gemaakt voordat jullie besluiten of wij jullie trouwreportage mogen verzorgen.

Uren los boeken? Helaas gaat dat niet, Het is alleen mogelijk om ons te boeken voor een reportage van aaneengesloten uren. Wij stoppen op jullie trouwdag niet met fotograferen maar zijn voortdurend gefocust op wat er om jullie heen gebeurd.

Ook goed om te weten is dat wij geen dwingende verkooppraatjes houden. En aan “verrassingen achteraf” doen wij ook niet mee. We maken duidelijke all-in afspraken. Open, eerlijk en transparant.

Heb je vragen of wil je meer weten? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij Brigit. We reserveren jullie datum zonder verdere verplichtingen tot na een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunnen jullie al je vragen stellen en laten wij onze mogelijkheden zien. Aan de hand van jullie voorkeuren maken we een offerte op maat waarna jullie beslissen of ons als trouwfotograaf wil boeken.