Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL

1 foto zegt meer dan 1000 woorden…

Brigit Strijbos, is sinds 2009 eigenaresse van Brigit Strijbos Fotografie, afgekort BS Fotografie. Zij gelooft in positiviteit, oprechtheid, liefde, doorzetten en je dromen volgen. Na enige jaren alleen het bedrijf te hebben gerund werkt zij momenteel met een team fotografen. Deze zijn met zorg geselecteerd en hebben hun praktijkervaring bij haar opgedaan. BS Fotografie is gespecialiseerd in het maken van beelden met gevoel en werken nooit op de automatische piloot. Iedere dag en ieder moment is anders, dit houdt BS Fotografie bij elke opdracht scherp. Het team is altijd professioneel, betrokken, puur, eerlijk en snel. BS Fotografie werkt uitsluitend met hoogwaardige, professionele apparatuur en producten.

Brigit

Eigenaresse
& allround werkzaam

Brigit is een van de gelukkige mensen die van haar hobby haar beroep heeft mogen maken. Zij voelt mensen goed aan, is aangenaam en rustig in de omgang, heeft veel ervaring en is gedreven in haar werk. Brigit is altijd op zoek naar dat ene plaatje...

Chantal

Fotograaf voor Huwelijk & Familiereportages

Chantal is een gedreven, spontane en enthousiaste fotograaf. Zij weet situaties goed in te schatten, is goed in de omgang met kinderen en blijft rustig op stressvolle momenten.

Eva

Fotograaf voor Huwelijk & Familiereportages

Eva is een prettige en opgewekte fotograaf. Ze is spontaan in de omgang en werkt graag met baby's en kinderen. Eva is leergierig en weet wat ze wil maken, dit kan ze op duidelijke manier overbrengen en sturen.

Monique

Fotograaf voor Huwelijk

Monique heeft een mooie kijk op fotografie. Zij heeft een innemende persoonlijkheid en weet mensen op een natuurlijke en ongedwongen manier op hun gemak te stellen.

Ellen

Fotograaf voor Huwelijk & Familiereportages

Ellen is vakbekwaam & rustig in de omgang. Zij bekijkt alles met een frisse blik en weet de wensen van onze klant om te zetten in prachtige beelden. Ellen vormt samen met Eva ons fotografen duo voor bruiloften.