Over ons

Portfolio

Huwelijk
Studio & Locatie Fotoreportages
Bedrijven

Tarieven

Nieuws

Contact

Galerij

EN NL

1 foto zegt meer dan 1000 woorden…

Brigit Strijbos, is sinds 2009 eigenaresse van Brigit Strijbos Fotografie, afgekort BS Fotografie. Zij gelooft in positiviteit, oprechtheid, liefde, doorzetten en je dromen volgen. Na enige jaren alleen het bedrijf te hebben gerund werkt zij momenteel met een team fotografen. Deze zijn met zorg geselecteerd. Om naadloos op elkaar aan te sluiten zijn alle fotografen vooraf door Brigit getraind in de praktijk. BS Fotografie is gespecialiseerd in het maken van ongedwongen en pure beelden. De fotografen van BS Fotografie helpen je op de momenten dat het ongemakkelijk voelt. Iedere persoon en ieder moment is anders, dit houdt BS Fotografie bij elke opdracht scherp. Het team is altijd professioneel, betrokken, puur, eerlijk en snel. BS Fotografie werkt uitsluitend met hoogwaardige, professionele apparatuur en producten.

Brigit

Eigenaresse
& Fotograaf voor Huwelijk en Bedrijven

Brigit is een van de gelukkige mensen die van haar hobby haar beroep heeft mogen maken. Zij voelt mensen goed aan, is aangenaam en rustig in de omgang, heeft veel ervaring en is gedreven in haar werk. Brigit is altijd op zoek naar dat ene plaatje...

Eva

Fotograaf voor Huwelijk & Familiereportages

Eva is een prettige en opgewekte fotograaf. Ze is spontaan in de omgang en werkt graag met baby's en kinderen. Eva is leergierig en weet wat ze wil maken, dit kan ze op duidelijke manier overbrengen en sturen. Samen met Ellen vormt zij ons fotografen duo voor bruiloften.

Ellen

Fotograaf voor Huwelijk

Ellen is vakbekwaam & rustig in de omgang. Zij is graag gezien door onze klanten, heeft een open persoonlijkheid en bekijkt alles met een frisse blik. Ellen weet de wensen van onze klant om te zetten in prachtige beelden en vormt samen met Eva ons fotografen duo voor bruiloften.

Chantal

Fotograaf voor Huwelijk

Chantal is een gedreven, spontane en enthousiaste fotograaf. Helaas kan Chantal de komende tijd niet fotograferen, zij vecht momenteel voor haar gezondheid. Wij wensen haar moed, kracht, hoop en veel liefde in haar strijd en hopen dat ze later weer kan aansluiten in ons team.

Kristie

Fotograaf voor Huwelijk

Kristie is een sociale, flexibele en creatieve fotograaf. Zij werkt nauwkeurig en heeft goed technisch inzicht. Kristie weet mensen te enthousiasmeren en kan op een ongedwongen manier een ontspannen setting creëren.